Festeplugger

GREPI øker produksjonskapasiteten på festeplugger.

Grepi´s systemplugger for bruk i lettbetong har hittil kun vært solgt og distribuert av Schneider Electric under deres kjente varemerke, Torsmann.

Nå satser Grepi også sterkt på lansering av produktene under eget varemerke - GREPI FASTENERS, og samtidig 10-dobles produksjonskapasiteten.

I nært samarbeid med firma PLASDAN i Marinha Grande, Portugal er det utviklet en ny produksjonsløsning. Denne er svært fleksibel og muliggjør produksjon av ulike varianter og dimensjoner med korte omstillingstider og med svært god produksjonseffektivitet.

Verktøyløsningen er basert på Plasdan`s patenterte konsept Lift & Turn som muliggjør effektiv og fleksibel produksjon av både konvensjonelle sprøytestøpte produkter og flerkomponent produkter.

Brosjyre - Grepi Fasteners

GREPI FESTEPLUGGER FOR MONTASJE I VEGGER AV LETTBETONG

I dag anvendes ulike typer lettbetongelementer i stadig større utstrekning til både private boliger og til haller og yrkesbygg også i Norge. Materialer som eksempelvis YTONG porebetong har svært gode egenskaper for isolering, det har lav egenvekt og er lett å jobbe med.

Mange har også opplevd at ved montasje i vegger av ulike typer porøs betong, kan det være problematisk å få feste for en standard plastplugg i hard plast. Dette gjelder ved innfesting av så vel trekonstruksjoner som oppheng av ulike typer tekniske installasjoner som varmepumper, el-installasjoner eller kjøkkeninnredninger.

GREPI festeplugger er utviklet spesielt med tanke på montasje i lettbetong, og gjør hverdagen enklere ved montasje i slike materialer. GREPI festeplugger er produsert i en hard kjerne av slagfast polyamid (Nylon) og påstøpt et utvendig sjikt i en termoplastisk gummi som har høy friksjon mot veggene i hullet. Pluggene ødelegger dermed ikke veggene i hullet, de roterer ikke under skruemontasjen og gummidelen gir større friksjon mot veggene i hullet ved uttrekk.

GREPI festeplugger finnes i dimensjonene 6X50, 8X60, 10X70 og 10X110 mm, for henholdsvis 6, 8 og 10 mm forboring, og leveres med egne skruer.

GREPI festeplugger fås kjøpt hos el-grossister under merkevaren Schneider Electric, eller ved direkte henvendelse til GREPI PLAST AS ( post@grepi.no ). I Sverige selges pluggene nå også på Bauhaus.
Nyhet!

Schneider i Danmark promoterer Grepi plugger i sin nye brosjyre. (Klikk på bilde).
Kontakt oss
Grepi Plast AS
Røraskogen 12
3739 SKIEN
Tlf: 35504130
E-post: post@grepi.no

Referanser: